• +40 742 110 796
  • office.rstexpert@gmail.com
  • Str. Ion Creanga, Nr.18, Rm. Valcea, Valcea
Proiectare și executie retele electrice

Proiectare și executie retele electrice

Firma noastră RST EXPERT SRL executa lucrări de proiectare, instalare și modernizare retele electrice civile și industriale de medie și joasa tensiune.

Suntem companie specializată în furnizarea serviciilor de proiectare, consultanță, soluții tehnice și execuție pentru sistemele electrice. Firma noastra are o echipă de ingineri experti, tehnicieni și specialiști în domeniul electric, cu cunoștințe și experiență vastă în proiectarea și implementarea retelelor electrice în diferite tipuri de construcții și aplicații industriale.

RST EXPERT SRL oferă următoarele servicii:

  1. Proiectare și consultanță: Echipa noastră de ingineri și specialiști lucrează cu distribuitorii de energie electrică și alți clienți pentru a proiecta soluții personalizate pentru retele electrice civile și industriale, în funcție de cerințele și specificațiile fiecărui proiect.
  2. Întăriri si extinderi: Firma noastră executa lucrări de întăriri si extinderi de retele electrice civile și industriale conform proiectelor stabilite, utilizând componente și echipamente de calitate pentru a asigura funcționarea de energie Electrica eficientă și sigură.
  3. Instalare și punere în funcțiune: Echipa noastră de specialiști se ocupă de instalarea retelelor electrice civile și industriale în locația specificată, punerea în funcțiune și conectarea acestora la rețelele de distribuție existente.
  4. Mentenanță și service: După executie si instalare, firma noastră oferă servicii de mentenanță periodică și service pentru a se asigura că retrlele si instalațiile electrice funcționează corespunzător și sunt întreținute în stare optimă.
  5. Mentenanță și service: După executie si instalare, firma noastră oferă servicii de mentenanță periodică și service pentru a se asigura că retelele electrice funcționează corespunzător și sunt întreținute în stare optimă.
  6. Modernizare și reabilitare: În cazul rețelelor electrice învechite, firma noastră poate oferi servicii de modernizare și reabilitare pentru a le aduce la standardele actuale și a îmbunătăți eficiența și siguranța acestora.
  7. Respectarea standardelor și reglementărilor: RST EXPERT SRL acționează în conformitate cu standardele și reglementările naționale și internaționale privind rețelele electrice pentru a asigura siguranța și calitatea serviciilor oferite.

Firma noastră de proiectare retele electrice lucrează cu clienți din diverse domenii, inclusiv construcții rezidențiale, comerciale și industriale, precum și proiecte de infrastructură publică. Scopul principal al firmei este să ofere soluții electrice personalizate, sigure și eficiente, care să satisfacă cerințele specifice ale fiecărui proiect și să respecte standardele și reglementările în vigoare.